Click here to add your own text

Eluttag

Eluttagen monteras under skrivskivan framför hörsalstolen på en el kanal och vanligtvis är det dubbla eluttag  som placeras mellan  stolarna.

Matningen  fram till den vertikal elkanalisation  görs genom benet på yttersta stolen i varje stolsrad. Elinstallation ingår ej men samordnas och utförs av behörig elentreprenör.

Vi offerera el kanal  typ Elit V60, 60 x 50mm. En av marknadens minsta installationskanal endast 60 mm bred. Profilens standardlängd 3m men kan levereras i längder upp till 6,2 m.

V60 är en diskret aluminiumkanal som passar lika bra som fönsterbänkskanal, nedföringskanal, uttagslist, lab panel, väggstav eller som bordsbox.

V60 kan installeras horisontellt eller vertikalt på vägg eller på möbler med hjälp av olika fästgavlar. Ett stort urval av moduler och tillbehör passar i kanalen.

I Elits sortimentet finns 230V uttag, dataramar, multimedia ramar, strömställare och övriga tillbehör.

V60 kanalen levereras som standard vit RAL 9003 eller natureloxerad men kan även lackeras i valfri RAL och NCS kulör. Normalt är alla ingående komponenter halogenfria  Kundspecifika kanaler tillverkas i enlighet med svagströmsdirektivet, är elsäkerhets provade och CE-märkta