Hörsalsstol Kalle

Hörsalsstol Kalle är en stabil och komfortabel stol lämplig för aulor och föreläsningar men kan kompletteras och anpassas för de flesta miljöer. Utprovade stoppningar som uppfyller svenska brandkrav och rygg med svankstöd ger ett bekvämt sittande samt lång hållbarhet. Stolens bredd och djup anpassar vi efter lokalen och ser till att uppfylla gällande krav för utrymning vid brand. Vi monterar i raka eller svängda rader, på plant eller lutande golv liksom i sättsteget; anpassning sker efter förutsättningar. Du kan välja mellan olika skrivskivor, som monteras på stolsryggen och när gradängerna är höga > ca 300 mm använder vi nackbricka för att skrivskivan skall sitta på rätt höjd. Kalle är en hållbar och bekväm stol för de flesta miljöer och dessutom till rätt pris!

Linne Universitet F314 Strindberg Växjö
Kontakta oss för offert, layout eller speciell utformning!
Se produktblad för hörsalsstol Kalle

Specifikation

  • Stativ och övriga ståldetaljer pulverlackeras i valfri kulör . Stativ av 40*30*2 mm rekt. Stålrör som bockas i specialverktyg.
    Infästning av stativ med fotplatta för montage på golv eller gradäng. Ståldetaljer järnfosfateras och pulverlackeras.

     Kalle stativ

  • Klädselbrickor med stoppning och tyg är försedda med islagsmutter och skruvade för enkelt demontage vid evenetuellt omklädsel.

    stoppning

Layout och CAD-fil efter önskemål!

© Alfing i Älmhult AB