Historik

I snart 50 år har vi konstruerat, tillverkat och monterat stolar.

På Alfing började vi att tillverka och montera stolar i slutet av sextiotalet. Främst var det då inredningar till skolor och universitet. Sortimentet har genom åren utökats med robusta stolar för arenor och komfortabla stolar för konferensanläggningar.

De senaste åren har vi även expanderat vårt sortiment med teleskopläktare för bl.a. multiarenor och andra arenor där stor flexibilitet önskas.

Våra kunder

Våra kunder är kommuner, offentliga förvaltningar och föreningar runt om i vårt avlånga land. Under åren har vi levererat mer än 150 000 sittplatser till våra kunder.

Eftersom vår installation för många blir den dagliga arbetsmiljön har vi satt höga krav på ergonomi och praktiska skrivlösningar samt slitstarka och komfortabla stolar.

ISO-9001

Vår konstruktion, tillverkning och montering arbetar efter vårt interna kvalitetssystem som är årligen ISO-9001-certifierat sedan 1997. Alla ingående komponenter hos oss eller våra underleverantörer följer detta system. Detta ger dig som kund en trygghet för att kvaliteten ska uppfylla dina krav för många år framåt.

© Alfing i Älmhult AB